Actualiteiten in de uitvaartzorg in
Friesland en omgeving

Actualiteiten in de uitvaartzorg in
Friesland en omgeving

Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom-Hospes organiseert jaarlijks verschillende activiteiten op het gebied van uitvaart, overledene en nabestaande. Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over deze activiteiten? Stuur dan een e-mail naar info@uitvaartverzorgingfriesland.nl of bel 06 - 47 92 79 67.

Rouwbeurs 2014

De rouwbeurs wordt op 24 april 2014 op het Nordwin-College voorgedragen voor de Nordwin-aword 2014

Studenten komen schouderend een rouwkist binnen dragen en geven de presentatie.

Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom-Hospes is jaarlijks betrokken bij activiteiten in de branche rouw en verlies

Wereld lichtjesdag

Ieder jaar wordt op de tweede zondag in december wereldwijd Wereldlichtjesdag (Worldwide CandleLighting)  georganiseerd. Op deze dag staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd dan ook, zijn overleden.

Wereldlichtjesdag is een mooi initiatief waar iedereen op elke plek mee kan doen.

Op 13 december 2015 om 18.30 uur lokale tijd werden over de hele wereld kaarsjes aangestoken voor een overleden kind. Moeders, vaders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, verdere familie, vrienden, iedereen die zich betrokken voelt bij het verlies van een kind, iedereen die troost zoekt of troost wil bieden. Of het nu lang of kort geleden is overleden, iedereen was van harte welkom.

Samen zorgen wij op deze manier dat er over de hele wereld op zondag 13 december 2015 een lint van lichtjes ontstond. 

Lokatie: Mariakerk te Mantgum
Tijd: 18:30 toegang is gratis
M.m.v. Doutzen Music

 

Utfeartbegelieding Iepie Lindeboom-Hospes organiseert deze avond vanuit de betrokkenheid die zij voelt bij het verdriet om het gemis van een kind

 

Magazine Puur & Persoonlijk

Puur & Persoonlijk is een magazine dat ervaringen rondom rouw deelt, dat troost wil bieden en inspireert. Daarnaast vinden de lezers herkenning in de verhalen, worden zij op weg geholpen door het lezen van artikelen en interviews. Een magazine voor gewone mensen die op eigen wijze omgaan met verdriet. Tevens een inspiratiebron op het gebied van bewuste keuze rondom het eigen afscheid van het leven.

Puur & Persoonlijk verschijnt vier keer per jaar. Het magazine wordt verspreid via een netwerk van gepassioneerde mensen werkzaam in de branche van rouw en verlies. Wilt u dit magazine ontvangen, neem dan contact op met Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom.

Uitvaartbeurs 2013

Uitvaartbeurs “Stilstaan bij afscheid”
Op zaterdag 9 november heeft Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom-Hospes in samenwerking met het Nordwin Collega, afdeling bloem, de Uitvaartbeurs 2013 georgainseerd. Dit vond plaats in het multifunctioneel centrum de Wjukken om e’Terp 21 en de Mariakerk in Mantgum.

Bijzondere exposanten
In aanwezigheid van 29 exposanten konden de bezoekers uitvaartkisten, urnen, monumenten, wanden en troostkaarten bekijken. Tevens was er de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over o.a. Haptonomie, rouwverwerking, notarissen, verzekering en vervoersmiddelen.

Bijzonder was dit jaar de exposant Hoogland Kisten uit Burgum, zij presenteerde een nieuwe kist van bamboe. Deze kist is geheel gemaakt van natuurlijk materiaal. Ook de waterasurn was voor de 400 bezoekers nieuw op de markt.

Studenten zetten zich in voor de Uitvaartbeurs
De studenten van Axios gaven in de middag een demonstratie ‘schouderen’. De studentdragers liepen van de Wjukken naar de Mariakerk met de kist op hun schouders. Leerlingen van het Nordwin College legde tijdens de beurs de proeve van bekwaamheid af. Dit leverde prachtige rouwwerken op.

Optreden ´De Gelegenheid´
In de Mariakerk verzorgde het klein koor ‘De Gelegenheid’ twee maal een optrede voor de vele belangstellende.