Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom-Hospes in Friesland

Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom-Hospes in Friesland

Persoonlijke benadering en 100% toewijding is waar uitvaartverzorging Iepie Lindeboom-Hospes voor staat. Om meer te weten te komen over 'het gezicht' achter deze organisatie laten wij u kennis maken met Iepie Lindeboom-Hospes uit Friesland.

puur, persoonlijk en oprecht betrokken

Mijn naam is Iepie Lindeboom-Hospes, ik ben moeder van twee kinderen en woon samen met mijn man in Mantgum, Friesland.

Vijfentwintig jaar lang ben ik werkzaam geweest in de zorgsector, voornamelijk ouderenzorg. Bij deze mensen kwam regelmatig de ‘laatste’ zorg kijken. Dit trok erg mijn interesse, waardoor ik mij in 2001 meer ben gaan verdiepen in het begeleiden van ouderen en de familie in de laatste levensfase. Door de voldoening van dit werk heb ik besloten een opleiding te volgen als uitvaartverzorger. Tijdens deze opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan bij een Uitvaartverzorgingsbedrijf in Friesland. Hier heb ik een verscheidenheid aan uitvaarten mee gemaakt en begeleid.

Vanaf de zomer van 2011 heb ik mijn eigen bedrijf in de uitvaartverzorging opgestart. Met veel zorg en interesse begeleid ik families in vaak de moeilijkste periode van hun leven. Met mijn persoonlijke betrokkenheid door één uitvaart per keer te doen, krijgen mijn ‘klanten’ al de nodige aandacht en ben ik dag en nacht bereikbaar.

Iepie Lindeboom-Hospes uitvaartdienst

De Paardebloem

"Al wonende in de Greidhoeke van Fryslân kijk ik in het voorjaar graag vanuit de keuken, naar de velden en weilanden vol met bloeiende paardenbloemen. Ik vind dit werkelijk een prachtig gezicht en geniet hiervan.

Deze bloeiende paardenbloem, in zijn mooie gele kleur met zijn fragiele blaadjes en zaadbollen die door een windvlaag stuk worden geblazen, zie ik als metafoor voor ons leven.

Wij groeien en bloeien tijdens ons leven ook tot iets moois, als we wat ouder worden gaat de kleur er soms een beetje af en op een dag verlaten we dit leven. Aan het einde van het bloeiproces van de paardenbloem, raakt de bloem zijn stampers kwijt. Ook de paardenbloem kan tijdens de korte periode van bloei zomaar worden afgevreten door een koe of worden afgemaaid. Zo kan het ook in ons leven gaan dat er onverwachts iemand op jonge leeftijd dit leven moet verlaten."