Wij staan u bij in de
uitvaartverzorging in Friesland en omgeving

Wij staan u bij in de
uitvaartverzorging in Friesland en omgeving

De uitvaartverzorging waarbij uw wens centraal staat

Een uitvaart is het moment waar de overledene een waardig afscheid wordt geboden. Deze invulling hoeft niet binnen enkele uren te worden besloten. Wellicht is er nooit gesproken over een definitief afscheid, daarom verwachten wij niet dat u pasklare antwoorden heeft. Samen met u regelen wij de uitvaartverzoging. Door het luisteren naar uw verhaal, bieden wij de mogelijkheden waar u vervolgens zelf de keuzes over kunt maken.

Goed om te weten: wanneer u een uitvaartverzekering heeft of lid bent van een dergelijke vereniging bent u geheel vrij in het kiezen van een uitvaartbegeleider.

Persoonlijke begeleiding
Bij de organisatie van een uitvaart krijgt u persoonlijke begeleiding die zich volledig op uw uitvaartverzorging richt. In tegenstelling tot grotere uitvaartbegeleiders werken wij met één uitvaart per keer. Zo krijgt u de aandacht die u verdient en kunnen wij in alle rust een mooie invulling geven aan de gehele uitvaart.

Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom in Friesland reikt u de mogelijkheden aan, vervolgens bent u vrij in het nemen van keuzes voor het afscheid die bij u en de overledene past.

Voorbespreking
Tijdens een ziektebed kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan een voorbespreking. Het doel tijdens dit gesprek is een beeld te creëren van het afscheid en eventuele voorbereidingen te treffen in de uitvaartverzorging. Hiermee wordt het afscheid bespreekbaar, zodat dit onderdeel rust kan krijgen.

Handelingen na overlijden
Wanneer de dood door de arts is geconstateerd kunt u dag en nacht contact opnemen met Uitvaartverzoring Iepie Lindeboom-Hospes. Het is misschien goed om te weten dat een uitvaart niet in één gesprek geregeld hoeft te worden.

In het eerste gesprek wordt alleen besproken wat als eerste nodig is: de laatste zorg voor de overledene, de keuzes en plaats van de uitvaart. Het drukwerk en/of de advertentie komen de volgende dag aan de orde. 

Uw eigen inbreng
Wij stimuleren u tijdens het uitvaartproces om een persoonlijke invulling aan de uitvaart en afscheidspechtigheid te geven. Dit doen wij door handvatten te reiken en u hierdoor te inspireren in de mogelijkheden. Het belang van uw wensen staan altijd voorop, u bepaalt hoe en wat u wilt doen.

          Voor een afscheid met liefde en respect

Voordelen van uitvaartverzorging door Iepie Lindeboom-Hospes

    √   Eén op één begeleiding
    √   Persoonlijke uitvaart
    √   Mogelijkheid tot live muziek 
    √   Mogelijkheid tot een
          voorbespreking
    √   Korting op begraafplaats
          Mantgum en Skillaard

Wensen voor mijn uitvaartdienst

Wensen voor mijn uitvaart

Het boekje  'Wensen voor mijn uitvaart' kan als handvat worden gebruikt om persoonlijke wensen omtrent uw uitvaart op papier te zetten. Zo geeft u uw nabestaande de mogelijkheid om uw wensen gehoor te geven. Dit boekje geeft nabestaanden een gevoel van rust en kan de uitvaart samen met uitvaartbegeleiding Iepie Lindeboom-Hospes naar uw wensen vorm krijgen.