Keurmerk persoonlijke uitvaart - uitvaartverzorging Friesland

Sinds vorig jaar is het keurmerk persoonlijke uitvaart in het leven geroepen. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden Keurmerk persoonlijke uitvaartvoor wie de uitvaartondernemer een uitvaart heeft mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.

Persoonlijke uitvaart:
Elke uitvaartverzorger roept ‘een persoonlijke uitvaart’ maar wat is een persoonlijke uitvaart;
Bij  Utfeartbegelieding Iepie Lindeboom-Hospes gaat het om betrokkenheid en ontzorgen. Dit gaat vanaf het voorgesprek (kosteloos) tot een jaar lang nazorg na het overlijden. Men zegt; kun je de nabestaanden zolang volgen. Maar dat vind Uitvaartverzorging Iepie Lindeboom erg belangrijk en heeft daarom Nunazorg in haar pakket en begeleid de nabestaanden een jaar lang op kosten van Iepie Lindeboom.

En een eigen inbreng van overledene of nabestaanden is erg waardevol voor een persoonlijke uitvaart. Iepie Lindeboom werkt voor elke verzekering en voor elke uitvaartvereniging en werkt niet op winstbejaag en  blijft liever klein en betrokken met voldoende tijd om elke uitvaart zo zorgvuldig te begeleiden.

Voor meer informatie www.iepielindeboom-hospes.nl of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-47927967

Reacties

Geef je reactie